Home TOP NEWS Ημέρα κατασκοπίας με το… βλέμμα στο Ζάγκρεμπ

Ημέρα κατασκοπίας με το… βλέμμα στο Ζάγκρεμπ

Όπως έχουμε ενημερώσει το πρωί, το φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σέβα έχει ακυρωθεί, συνεπώς απόψε άπαντες στην ομάδα μας θα στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Βαλούρ.


Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα φιλοξενήσει τη Βαλούρ Ισλανδίας (20:00), στον πρώτο αγώνα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και μία εκ των δύο ομάδων θα βρεθεί στον δρόμο της ομάδα μας στην επόμενη φάση. Φυσικά το μεγάλο φαβορί για πρόκριση είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν, θα έχει μιας πρώτης τάξεως να κατασκοπεύσει τις δύο πιθανές αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι ώστε να σχηματίσει ακόμη καλύτερη εικόνα και για τις δύο, σημειώνοντας στα μπλοκάκια του τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των δύο ομάδων για να προετοιμάσει κατάλληλα τα πλάνα του στις επόμενες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας χθες έδωσε το δεύτερο φιλικό της επί Πολωνικού  εδάφους στο οποίο επικράτησε με 4-3 της Γκόρνικ Ζάμπρζε. Ήταν ένα καλό φιλικό, χρήσιμο για συμπεράσματα. Κρατήσαμε τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ομάδα, ενώ ο Μπεργκ σίγουρα θα είδε κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης, ενόψει και των επίσημων αγώνων.