Home TOP NEWS Ο Μάριος Αργυρίδης για το χρέος, για την παρέμβαση της Θύρας 9...

Ο Μάριος Αργυρίδης για το χρέος, για την παρέμβαση της Θύρας 9 στη Συνέλευση και… το κεφάλαιο Δασάκι!

O Πρόεδρος του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0  για την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Σωματείου και όχι μόνο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόσφατη Συνέλευση: «Παρουσιάσαμε τι έγινε από την προηγούμενη Εκλογική Συνέλευση. Ήταν οι πρώτοι μήνες διοίκησης. Είχαμε βάλει ως στόχο κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με τα αγωνιστικά και κατέληξαν με τον καλύτερο τρόπο, με τρόπαια σχεδόν σε όλα τα τμήματα. Το δεύτερο που απασχολεί είναι το οικονομικό και παρουσιάσαμε και εκεί καλά αποτελέσματα».

Για το χρέος: «Παρουσιάσαμε το χρέος μέχρι τις 31/12/2020, σε σχέση με τις προηγούμενες καταστάσεις είχε μια μείωση 300 χιλιάδες. Είναι στα 14.2 εκατ. περίπου. Στους μη ελεγμένους λογαριασμούς το χρέος είναι στα 13.4 εκατ. Όταν αρχές του Μάη του ‘18 ήταν κοντά στα 18 εκατ. καταφέραμε να το μειώσουμε αρκετά. Τα 13.4 εκατ. είναι χωρίς να αφαιρέσουμε οτιδήποτε για τη νέα συμφωνία που έγινε με το κράτος για τα φορολογικά».

Για την παρέμβαση της Θύρας 9 στη Συνέλευση: «Κάποια άτομα εισέβαλαν και σταμάτησαν τη Συνέλευση. Την καταδικάζουμε, δεν μπορείς να διακόπτεις μια συνέλευση με το έτσι θέλω, αλλά δεν θα σταθούμε εκεί και να βλέπουμε πίσω. Η ψυχραιμία βοήθησε να μην έχουμε χειρότερα. Εμείς έχουμε καθήκον να λογοδοτούμε στα μέλη, να μειώσουμε το χρέος για να υπάρχει ο σύλλογος για τα επόμενα χρόνια και να φέρουμε επιτυχίες».


Για τον επαναληπτικό με την Ντινάμο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού αδικεί την εμφάνιση της ομάδας. Θα παλέψουμε στο 100%, η ομάδα θα τα δώσει όλα για να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τα διαρκείας των υπόλοιπων τμημάτων: «Ο καθένας μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο του συλλόγου, ή να έρθει σε επικοινωνία με οποιονδήποτε επικεφαλής τμήματος».

Για το Δασάκι: «Έχουμε δώσει ό,τι μας έχει ζητηθεί και περιμένουμε την τελική απόφαση. Να κάνουμε λίγη υπομονή, εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε κατάληξη. Κάνουμε προσπάθεια να γίνει αυτό που έχουμε ανακοινώσει πραγματικότητα».