Home TOP NEWS Πλέον αυτά τα παιχνίδια δεν φοβίζουν κανέναν

Πλέον αυτά τα παιχνίδια δεν φοβίζουν κανέναν


Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλαξε αγωνιστικά επίπεδο, είναι κάτι που φαίνεται και είναι αδιαμφισβήτητο. Οι περσινές Ευρωπαϊκές επιτυχίες αλλά και οι εγχώριες, έχουν δημιουργήσει εντός της ομάδας, αλλά και στις τάξεις του κόσμου της, την νοοτροπία που αναζητούσαμε χρόνια. Αυτήν της ομάδας που ποτέ δεν τα παρατάει και ποτέ της δεν κομπλάρει όποιος κι αν είναι απέναντι της.

Η προσωπικότητα του προπονητή της ομάδας, αλλά και ο δυναμισμός στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μας και η αγωνιστική τους αξία, έφεραν τα αποτελέσματα του πρόσφατου παρελθόντος και έχουν δημιουργήσει στον κόσμο πολύ μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.


Αύριο πάμε να παίξουμε με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, μία ομάδα η οποίο πέραν της αγωνιστικής της αξίας, κρατάει στα χέρια της και ένα αποτέλεσμα ιδανικό για αυτήν. Παρόλα αυτά ωστόσο, αυτό που μετέφερε στη σημερινή διάσκεψη τύπου ο Μπεργκ είναι την ετοιμότητα όλων για την αυριανή μάχη, την πίστη και την πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση με την οποία θα μπουν στο γήπεδο οι παίκτες μας.

Πάμε για να το γυρίσουμε είπε νωρίτερα ο Μπεργκ. Το λέει και το πιστεύει ο Νορβηγός και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε. Παιχνίδια σαν το αυριανό δεν φοβίζουν πλέον κανέναν και παρά το εκτόπισμα της αντιπάλου μας θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για να φτάσουμε σε ακόμα μία επιτυχία.