Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια και ετοιμασίες για το ταξίδι

Προετοιμασίας συνέχεια και ετοιμασίες για το ταξίδι


Μετράμε ήδη αντίστροφα για τον πρώτο μας αγώνα κόντρα στη Ντιναμό που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Χένινγκ Μπεργκ να καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα πάει η ομάδα στο Μάξιμιρ για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να φέρει την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ.

Οι ποδοσφαιριστές που άργησαν να επιστρέψουν απο Πολωνία λόγω Κορονοϊού είναι ξανά στη διάθεση του, οι δύο που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, Γιούστε – Κούσουλος, έχουν καλές πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα ενώ ο Μιξ εγγράφηκε και θα είναι επίσης διαθέσιμος.


Στους φιλικούς αγώνες που δώσαμε μέχρι τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε την επιθετική της ισχύ ωστόσο αμυντικά φάνηκε να θέλει δουλειά. Ξέρει ο Χένινγκ Μπεργκ πως να κατευθύνει την ομάδα σε τρεις μέρες στον εκτός έδρας αγώνα και όλοι πιστεύουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βάλει δύσκολα στην ισχυρή της αντίπαλο.

Για την ώρα οι προπονήσεις συνεχίζονται. Σήμερα και αύριο οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο Γέρι ενώ τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Κροατίας.