Home TOP NEWS Πρώτες δηλώσεις Μιξ ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πρώτες δηλώσεις Μιξ ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ο νέος ποδοσφαιριστής μας, Μιξ Ντίσκερουντ, μίλησε στο OFC TV για τη μεταγραφή του, τις πρώτες του εντυπώσεις, τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του και αναφέρθηκε στα πρώτα μηνύματα από τον προπονητή της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Για την υπογραφή με την Ομόνοια: «Νιώθω πολύ καλά. Μόλις υπέγραψα με την ομάδα. Είμαι λίγο αγχωμένος. Τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησα να διαβάσω την ιστορία και την πολιτική της Ελλάδας και της Κύπρου, έτσι ώστε να μάθω όσα περισσότερα μπορώ».

Για ποιους λόγους αποδέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας: «Είναι μία ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλον τον κόσμο μέχρι και σήμερα. Τόσο η Κύπρος, όσο και η Ομόνοια με καλύπτουν πλήρως και εγώ τους καλύπτω, οπόταν θεωρώ ότι θα είναι μία καλή συνεργασία».

Αν μίλησε με τον Χένινγκ Μπεργκ και το μήνυμα που του έστειλε: «Στην αρχή μίλησα με τον κ. Μπεργκ μέσω των ατζέντηδων μου. Μετά από λίγο καιρό μίλησα μαζί του κατ’ ιδίαν και με κάποιους άλλους από τον σύλλογο. Μου διεμήνυσαν ποια είναι η ομάδα και τι αντιπροσωπεύει, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό για τους παίκτες που έρχονται σε έναν νέο σύλλογο».


Οι πρώτες εντυπώσεις: «Πάρα πολύ καλή θερμή υποδοχή. Ο σύλλογος μοιάζει σαν μια πραγματική οικογένεια. Οι παίκτες εδώ με υποδέχθηκαν πολύ καλά από την αρχή, ενώ το ίδιο έγινε και με το προσωπικό. Είχαμε αρκετά καλή περίοδο εδώ στην Πολωνία και ανυπομονώ για να πάω στην Κύπρο».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Έχω αγωνιστεί σε κάποια φιλικά παιχνίδια με την ομάδα και νιώθω καλά. Έχουμε το παιχνίδι του σούπερ καπ ενώπιόν μας και μετά τους αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα μιλήσω εγώ για τη φυσική μου κατάσταση, θα αφήσω τον κ. Μπεργκ να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις αν θέλει. Δεν πρέπει να δώσουμε πολλές πληροφορίες στους αντιπάλους».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι η ομάδα που κέρδισε δύο φορές το πρωτάθλημα στη σειρά. Είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν. Πρέπει να εμπεδώσουμε αυτό. Επίσης, ως παίκτες έχουμε τους δικούς μας στόχους. Τους στόχους που λέμε δημόσια και αυτούς που κρατάμε από μέσα μας. Οπόταν ο πρώτος αξίζει πάρα πολλά».

Για τον κόσμο: «Δεν θα ήμασταν ποδοσφαιριστές αν δεν ήταν οι φιλάθλοι. Βλέπεις τώρα και στο EURO ότι ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο και νιώθεις ότι επέστρεψες στην κανονικότητα ξανά. Έχουμε ιστορίες από τους παίκτες εδώ και το πώς είναι οι φίλαθλοι μας. Έτσι ανυπομονώ να τους συναντήσω τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».