Home TOP NEWS Πρώτο Ευρωπαϊκό για φέτος στο ΓΣΠ με… σύμμαχο το δυνατό της “όπλο”!

Πρώτο Ευρωπαϊκό για φέτος στο ΓΣΠ με… σύμμαχο το δυνατό της “όπλο”!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην περσινή της Ευρωπαϊκή πορεία στερήθηκε από το πλεύρο της τον κόσμο της, στα εντός έδρας παιχνίδα με τον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά και στα εντός έδρας παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.


Αυτό δεν θα ισχύσει όμως και φέτος. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ την ερχόμενη Τρίτη (27/7) θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον κόσμο της ομάδας μας, να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικά το παρόν του στο γήπεδο της Πρωτεύουσας και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στο θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα στο “Μαξίμιρ”, το 2-0 να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Κροάτες, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ με πίστη και με σύμμαχο τον κόσμο της θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή και την έκπληξη παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για τον Γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Την Τρίτη λοιπόν το ΓΣΠ θα ζήσει ξανά στιγμές που θα θυμίζουν την προ-κορωνοϊού και  εποχή και στόχος όλων θα είναι να δώσουν αυτή την ώθηση που θα χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Να σημειώσουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενη Τρίτης συνεχίζεται κανονικά ενώ η προπώληση είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο.