Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ματς με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ματς με την Ανόρθωση


Απάντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για το αποψινό πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ το οποίο θα διεξαχθεί στις 21:00 στο ΓΣΠ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που έδωσε η ομάδα μας με Απόλλωνα, Βίσλα Πλοκ και Γκόρνικ Ζάμπρζε ρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, θέλοντας να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη νίκη στην σεζόν.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα ακολουθήσει την συνταγή από το τελευταίο φιλικό με την Γκόρνικ.


Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε στο είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Ψάλτης (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Σέχου και Γιόρντι Γκόμεθ.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Μποτεάκ και Παπουλή στα δύο άκρα και δίδυμο στην επίθεση τον Μάρκο Τσέποβιτς και τον Μίχαλ Ντούρις

Ο Νορβηγός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κίκο, ενώ δύσκολα θα ρισκάρει την συμμετοχή του Ιωάννη Κούσουλου ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.