Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για το αποψινό πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην Ευρώπη με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το οποίο θα διεξαχθεί στις 21:00 στο “Maksimir”.


Ο Χένινγκ Μπεργκ μέσα από τις προπονήσεις, τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας αλλά και το τελευταίο ματς με την Ανόρθωση φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, θέλοντας να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία στο πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα ακολουθήσει την συνταγή από το τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση κάνοντας φυσικά κάποιες διαφοροποιήσεις.


Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε στο είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ  και λίγο πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο ίσως δούμε τον Φώτη Παπουλή να αγωνίζεται.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Μποτεάκ και Μιξ στα δύο άκρα και στην κορυφή να χρησιμοποιήσει ως μοναδικό προωθημένο τον Μάρκο Τσέποβιτς.

Ο Νορβηγός κόουτς μάλλον δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιούστε,  ο οποίος στην χθεσινή τελευταία προπόνηση που έγινε στο “Maksimir” προπονήθηκε ατομικά.