Home TOP NEWS Ράφα Λόπες: «Φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Ράφα Λόπες: «Φαβορί η ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ράφα Λόπες ήταν πρωταγωνιστής στις δύο αναμετρήσεις της Λέγκια με την Φλόρα Τάλιν. Ο Πορτογάλος επιθετικός σκόραρε στην Πολωνία ενώ χθες σημείωσε το μοναδικό γκολ της Λέγκια και είχε την πιο καθοριστική συμβολή στην πρόκριση της πρωταθλήτριας Πολωνίας.

Ο Λόπες μίλησε στην ιστοσελίδα protathlima.com και στον αθλητικογράφο Ηλία Πονηρό, κάνοντας μία μίνι ανάλυση της επόμενης αντιπάλου μας στην Ευρώπη και χρίζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ φαβορί για πρόκριση.


Είπε:

«Η Φλόρα είναι καλή ομάδα, αλλά δεν σε τρομάζει για να είμαι ειλικρινής. Ο καλύτερός της παίκτες είναι ο 36χρονος μέσος Κονσταντίν Βασίλιεφ, ο οποίος έχει πολύ καλές μακρινές μπαλιές», ανέφερε αρχικά ο Λόπες και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουν να παίξουν με μπαλιές στην πλάτη της αμυντικής γραμμής, ενώ και οι ακραίοι επιθετικοί κλίνουν προς τα μέσα και ο επιθετικός τους κινείται από πίσω. Παίζουν αρκετά με μακρινές μπαλιές και προσπαθούν να κερδίσουν όλες τις δεύτερες μπάλες».

Όσο για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί των διπλών αναμετρήσεων, ο Πορτογάλος μας ανέφερε: «Θεωρώ ότι η Ομόνοια είναι το φαβορί».