Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιάδα Λυμπιών 5-1

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιάδα Λυμπιών 5-1


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Δασάκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ νίκησε με 5-1 την Ολυμπιάδα Λυμπιών. Σκόραρε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ο Παπουλής, γκολ σημείωσαν στο δεύτερο μέρος οι Κακουλλής, Σπυριδάκης και Σάββα ενώ η Ολυμπιάδα σκόραρε για να μειώσει στο τελικό 5-1.

Ήταν καλή ευκαιρία για τον πορπονητή να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές του. Άποχώρησε τραυματείας στο 14ο λεπτό ο Ατιεμουέν.


Η εντεκάδα που επέλεξε ο Μπεργκ: Κυριακίδης, Ψάλτης, Κίκο, Παναγιώτου, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Χαραλάμπους, Ατιέμγουεν, Παπουλής, Ντούρις, Κακουλλής

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

Λίγο αργότερα σημείωσε γκολ και η Ολυμπιάς για να μειώσει το σκορ.

Στο 83′ ο Ανδρέας Σάββα πήρε μπάλα από αριστερά, έφτασε μέχρι την περιοχή, έκανε πλασέ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας, έγινε κόντρα σε αμυντικό και η μπάλα έφτασε ξανά σε αυτό που πλάσαρε ξανά στο κενό τέρμα και σκόραρε.

Δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ο Σπυριδάκης για να κάνει το 4-0. Έγινε λάθος από την άμυνα της Ολυμπιάδας το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο νεαρός, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Στο 75ο λεπτό έγινε λάθος από την άμυνα της Ολυμπιάδας, πήρε μπάλα ο Ψάλτης ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κακουλλή.

Στο 67ο λεπτό έγινε καλό σουτ από την Ολυμπιάδα το οποίο απέκρουσε ο Παναγή.

Στο 62ο λεπτό ο Κίκο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60ο λεπτό ο Σπυριδάκης δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή από τον Ψάλτη, πλάσαρε από κοντά όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 55ο λεπτό ο Κακουλής έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού το πλασέ του πέρασε έξω από κοντινή απόσταση.

Άρχσει το δεύτερο ημίχρονο…

Η εντεκάδα στο δεύτερο μέρος: Παναγή, Ψάλτης, Ευχαγγέλου, Κίκο, Χαραλάμπους Βενιζέλου, Ζευκης, Σάββα, Κακουλλής,Λαός, Σπυριδάκης .

Τέλος ημιχρόνου

Στο 45ο λεπτό ο Ψάλτης πήρε στο χώρο κάθετη πάσα, έτρξε πρόλαβε προτού αυτή βγει εκτός γηπέδου, έκανε ωραία χαμηλή σέντρα στον Παπουλή ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε με μία και σκόραρε

Στο 43ο λεπτό ο Παπουλής ανέβηκε από το κέντρο και πλησίασε την περιοχή, έδωσε κάθετα αριστερά για τον Κίκο ο οποίος σέντραρε πολύ καλά για τον Κακουλλή ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σκοράρει.

Πρόβλημα αντιμετώπισε ο Ατιεμουέν και αποχώρησε από το γήπεδο. Τον αντικατέστησε ο Ζευκής.

Ανοίγει το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Παπουλή στο 15ο λεπτό.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε μόλις στο 1ο λεπτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ο Ιγιάγι πήρε πάσα στο χώρο από τον Κακουλλή, έτρεξε ταχύτατα ξεπέρασε τον τερματοφύλακα όμως πήγε πλάγια, σέντραρε όμως απομάκρυνα η άμυνα.