Home TOP NEWS Στην Κύπρο ο Παπασταύρου και θα τρέξει για την έδρα!

Στην Κύπρο ο Παπασταύρου και θα τρέξει για την έδρα!

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται στην Κύπρο αυτή την στιγμή και θα τρέξει κι αυτός με την σειρά του το θέμα “έδρα” προκειμένου να κλείσει το συντομότερο.


Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν μαζί με την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Ζάγκρεμπ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στη Ντινάμο και επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο νησί μας.

Ο Σταύρος Παπασταύρου θα αναλάβει κι αυτός με την σειρά του δράση προκειμένου να δώσει τη λύση για την έδρα που θα φιλοξενήσει τα εγχώρια παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη φετινή περίοδο.

Οι αρχές των Βάσεων ζήτησαν από Εθνικό Άχνας και ΟΜΟΝΟΙΑ να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους σε σχέση με την αστυνόμευση κατι που θα γίνει από τις δυο ομάδες και πιθανολογείται πως την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.


Αυτό που θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του Προέδρου είναι η απάντηση που θα λάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τις βάσεις. Να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος θα βρεθεί στον επαναληπτικό της κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.