Home TOP NEWS Τα εύσημα του Μπεργκ στον Χούμποτσαν!

Τα εύσημα του Μπεργκ στον Χούμποτσαν!

Από τους τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που απουσιάζαν στο Euro, ο Τόμας Χούμποτσαν ήταν ο μοναδικός που πήρε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Εθνικής του.


Ο Χούμποτσαν αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής Σλοβακίας, βάζοντας στα πόδια του δύο ενενηντάλεπτα, ενώ σε ένα παιχνίδι έγινε αλλαγή, δίνοντας την θέση του στον Μίχαλ Ντούρις.

Στην φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω την οποία δημοσίευσε το Γραφείο Τύπου, ο Χούμποτσαν έχει μια τετ – α – τετ συνομιλία με τον κόουτς της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ.

Λογικά ο Νορβηγός θα έδωσε συγχαρητήρια και να είπε πολλά μπράβο στον Σλοβάκο αμυντικό, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα τρία παιχνίδια με Πολωνία, Σουηδία και Ισπανία και μάλιστα σε μια θέση που δεν τον είδαμε να αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που είδε τον Χούμποτσαν ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε άλλη θέση και θα αναμένει λοιπόν από τον ποδοσφαιριστή του ανάλογες εμφανίσεις και με την “πράσινη” φανέλα, έτσι ώστε να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της σε Ευρώπη και Κύπρο.