Home TOP NEWS Τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους και μετά Πολωνία!

Τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους και μετά Πολωνία!


Στην ομάδα μας προετοιμάζονται εντατικά αυτές τις μέρες για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης(20/7) με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα προπονήσουν σήμερα για τελευταία φορά την ομάδα στο “Ηλίας Πούλλος”, καθώς αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Κροατία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι ποδοσφαιριστές που άργησαν να επιστρέψουν απο Πολωνία λόγω κορονοϊού είναι ξανά στη διάθεση του Νορβηγού κόουτς.

Όσον αφορά τους Γιούστε – Κούσουλο που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμού θα αξιολογηθούν και στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει πριν από το παιχνίδι και θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους. Τέλος ο Μιξ που δεν έπαιξε στο ματς του Σούπερ Καπ παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του και είναι στην διάθεση του Μπεργκ.

Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν επίγνωση των δυσκολιών και αναγνωρίζουν ότι θα αναμετρηθούν κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ωστόσο όλοι είναι πανέτοιμοι να παλέψουν για να διεκδικήσουν ένα σκορ στο Μαξίμιρ που θα μας αφήσει ζωντανού στο όνειρο της πρόκρισης στον επαναληπτικό του ΓΣΠ που θα γίνει στις 27/7.