Home TOP NEWS Θα χρειαστούμε δύο 90λεπτα σε φουλ ρυθμό για να τα καταφέρουμε

Θα χρειαστούμε δύο 90λεπτα σε φουλ ρυθμό για να τα καταφέρουμε


Είναι πλέον δεδομένο, ύστερα και από την ενημέρωση της ομάδας για τους τραυματίες, Ιγιάγι και Κούσουλο, πως η ομάδα πάει στους αγώνες με τη Φλόρα Τάλιν χωρίς τη δυνατότητα για διαφοροποίηση, σε σχέση με τον αγώνα με την Ντιναμό, στα πρόσωπα που θα αγωνιστούν.

Γνωρίζει πλέον ο Μπεργκ ποιες θα είναι οι επιλογές του στους δύο αγώνες με την πρωταθλήτρια Εσθονίας και βάση αυτού καταστρώνει και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Ζητούμενο είναι ασφαλώς να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς ενόψει και του επαναληπτικού. Το σημαντικότερο είναι να μπορέσει η ομάδα να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα, να παρουσιαστεί ακόμη ποιο έτοιμη αγωνιστικά και να φτάσει στο ζητούμενο.


Θα είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, ενώ δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως για την Φλόρα θα είναι το 20ο επίσημο παιχνίδι αυτό της Πέμπτης, ενώ για εμάς μόλις το 3ο, αν συμπεριλάβουμε και αυτό κόντρα στην Ανόρθωση.

Είναι φυσιολογικό μετά το επίπονο στάδιο της προετοιμασίας και σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν τα πόδια των ποδοσφαιριστών να είναι κάπως βαριά, όμως θεωρούμε πως μέρα, με τη μέρα, και με τη διαχείριση που κάνει η προπονητική ομάδα, θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και πιο φρέσκοι και πιο έτοιμοι.