Home TOP NEWS Την έκαναν φύλλο και φτερό την Ντιναμό!

Την έκαναν φύλλο και φτερό την Ντιναμό!


Ο Χένινγκ Μπέργκ και οι συνεργάτες του από την ημέρα που έγινε γνωστός ο αντίπαλος της ομάδας μας για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League έχουν κάνει την Ντιναμό φύλλο και φτερό.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδυκτιακά τα τρία φιλικά παιχνίδια των Κροατών που έδωσαν με Μούρα, Μάριμπορ και Σέρεντ. Επίσης παρακολούθησαν τα δύο παιχνίδια με την Ροστόφ Βαλούρ για τον Α΄προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Σλάβεν.

Ο Νορβηγός κόουτς λοιπόν έχουν σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρακολουθώντας τα παιχνίδια που προαναφέραμε και έτσι προετοιμάζει κατάλληλα τα πλάνα του για να παρουσίασει ένα δυνατό σύνολο που θα “χτυπήσει” στα άδυνατα σημεία τον αντίπαλο.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Χενινγ Μπεργκ έδειξε σε αυτά τα χρόνια που κάθεται στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι ξέρει να διαβάζει καλά το παιχνίδι της όποιας αντιπάλου της ομάδας μας κι αυτό είναι που θα περιμένουμε ότι θα πράξει και την ερχόμενη Τρίτη.


Είμαστε βέβαιοι λοιπόν ότι το “σκανάρισμα” που έγινε στην Ντιναμό από το τεχνικό τιμ θα είναι ικανό να βοηθήσει την ομάδα μας έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη απέναντι στους Κροάτες και να “χτυπήσει” το αποτέλεσμα που θέλει και το οποίο θα μας αφήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.