Home TOP NEWS To “οχι” των Βάσεων, το ΓΣΖ, η επαφή με Νέα Σαλαμίνα και…...

To “οχι” των Βάσεων, το ΓΣΖ, η επαφή με Νέα Σαλαμίνα και… το ΓΣΠ

Ως γνωστόν από χθες οι ιθύνοντες της ομάδας μας είναι ξανά σε έντονη κινητικότητα για το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑΣ  στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού οι Βρετανικές Βάσεις άναψαν “κόκκινο” στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να αγωνίζεται στο Δασάκι.


Μετά από αυτή την εξέλιξη όλοι μας περιμένουμε με αγωνία, το που θα καταλήξει αυτό το μείζον ζήτημα.

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστόν από το στόμα του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργου Καζαμία ότι οι “ερυθρόλευκοι” δέχθηκαν τηλεφώνημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ για το “Αμμόχωστος” χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το επίσημο.

Επίσης ο Πρόεδρος του ΓΣΖ, Ανδρέας Ζαχαρίου το έκανε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί το συγκεκριμένο γήπεδο για λόγους ασφαλείας, αφού δεν μπορεί να φιλοξενήσει τόσο μεγάλο όγκο οπαδών, όπως είναι αυτός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν οι επιλογές για το γηπεδικό λιγοστεύουν. Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένουν να δουν τι θα βγει από την συνάντηση του Κίκη Φιλίππου με τις Βρετανικές Βάσεις για να επανεξεταστεί το αίτημα της ομάδας μας για το Δασάκι, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και το κάπως απομακρυσμένο σενάριο επιστροφής στο ΓΣΠ.

Τα επόμενα 24ώρα αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι θέλουν, η όποια απόφαση παρθεί να είναι προς το συμφέρον της ομάδας μας και του κόσμου.