Home TOP NEWS Ξεκινάει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό…

Ξεκινάει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό…

Απο χθες το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στην βάση της και από σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας θα πατήσουν ξανά το “Ηλίας Πούλλος” για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Μπορεί το απότελεσμα του πρώτου παιχνιδιού και το προβάδισμα που πήραν οι Κροάτες με το 2-0 να υπάρχει φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές μας το πιστεύουν και το δηλώνουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και την ερχόμενη Τρίτη θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Ο Νορβηγός κόουτς πλέον έχει πολύ καλύτερη εικόνα για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στις επόμενες προπονήσεις θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να “χτυπήσει” στα αδύνατα σημεία των Κροατών για να διεκδικήσει την πρόκριση.

 


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ θα έχει στην διάθεση του και τον Κίκο αφού λύθηκε το θέμα που είχε με την Αρούκα, ενώ στις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί αν θα μπόρει να υπολογίζει στον Γιούστε τον οποίο στερήθηκε στα δύο τελευταία ματς με Ανόρθωση και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.