Home TOP NEWS Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά…

Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά…


Αυτά που μας προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ την τελευτάια διετία ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο αισιόδοξου οπαδού μας. Δύο πρωτιές στο πρωτάθλημα, δύο παρουσίες σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ένα μέλλον το οποίο προδιαγράφεται ευοίωνο.

Με όποιον και να μιλήσεις μέσα από την ομάδα θα σου πει ότι η εξέλιξη και η προσπάθεια για βελτίωση ποτέ δεν σταματά. Κι όσο κι αν υπάρχει η φυσιολογική και καθημερινή ανησυχία και «μουρμούρα» για μεταγραφές, για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και την απόδοση παικτών, ίσως και τις επιλογές του προπονητή, πάντοτε στο τέλος της ημέρας θα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εδραιώνεται στην Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εδραιώθηκε ξανά ως δύναμη στην Κύπρο και είναι πρωταθλήτρια. Ο κόσμος της ομάδας αποδεικνύει εαυτόν σε κάθε αγώνα. Τα όσα πέτυχε η ομάδα μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είναι πραγματικά ζηλευτά, ίσως και πέραν της λογικής.

Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να απολαμβάνει τη δόξα, θέλουμε να την βλέπουμε να αποκομίζει τα οικονομικά ωφέλη από τις επιτυχίες της όμως το πρώτιστο και αυτό που θα έχει πάντοτε τη μεγαλύτερη σημασία είναι να μπορεί να βγάζει τον χαρακτήρα ενός συλλόγου με βελινεκές το οποίο να μην περιορίζεται στο μικρόκοσμο της Κύπρου.

Η εικόνα ενός γεμάτου ΓΣΠ, η ενότητα στις τάξεις της και η αγάπη όλων για αυτή την ομάδα γιγαντώνεται όσο περνάει ο καιρός και αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Με μπροστάρη τον Παπασταύρου και με ακούραστους εργάτες τους Λάρκου και Σίμο, με έναν προπονητή αγαπητό παρά τις ιδιορυθμίες του, με παίκτες που τιμούν το ψωμί τους και με έναν κόσμο που αγαπά παθολογικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Ακόμα και στις στιγμές που τα πράγματα δείχνουν δύσκολα, όπως ήταν η χθεσινή.

Εμπρός λοιπόν ΟΜΟΝΟΙΑ, για νέες νίκες πάμε. Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί σαν ένα!