Home TOP NEWS Εμφάνιση που θα του δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση!

Εμφάνιση που θα του δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση!

Το γράψαμε και την επομένη μέρα του επαναληπτικού αγώνα με την Φλόρα Ταλίν, ότι ο Ιγιάγι Ατιεμγουέν φάνηκε ότι ξέρει αρκετή μπαλά και ότι μπορεί να βοήθησει την ομάδα μας στο μεσοεπιθετικό τρίτο.


Διαβάστε εδώ: Τι είδαμε από τον Ιγιάγι Ατιεμγουέν

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός στην δεύτερη του επίσημη εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος δεν μας διέψευσε για όσα γράψαμε μετά το ματς κόντρα στους Εσθονούς.

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Άντβερπ, ο Ατιεμγουέν μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 73ο λεπτό και στα 20 λεπτά περίπου που αγωνίστηκε κατάφερε να ξεδιπλώσει τις αρέτες του μέσα στο τερέν..

Στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, έτρεξε με και χωρίς την μπάλα, έδωσε ενέργεια στην μεσοεπιθετική γραμμή, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Butez, ενώ το αποκορύφωμα στην καλή του εμφάνιση ήταν όταν εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του “μπούκκαρε” στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ.

Σε γενικές γραμμές βλέπουμε ένα παίκτη που ξέρει πολύ μπάλα και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα του δώσουν ακόμη περισσότερη ώθηση, έτσι ώστε να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη.