Home TOP NEWS Εμπειρία, ποιότητα… κίνητρο!

Εμπειρία, ποιότητα… κίνητρο!


Πιστεύουν πάρα πολύ στην επιλογή που έκαναν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Φουάντ Μπασιρού κρίθηκε ως ο κατάλληλος για να ενταχθεί στην ομάδα αφού πληρεί τα κριτήρια για τη θέση στη μεσαία γραμμή.

Στα 31 του χρόνια έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ κουβαλώντας σημαντικές εμπειρίες, με την ομάδα μας να είναι ο έκτος ποδοσφαιρικός του σταθμός. Κατέκτησε στην καριέρα του ένα πρωτάθλημα με την Μάλμε και ένα κύπελλο με την Έστερσουντ στη Σουηδία.

Έχει μπόλικες εμπειρίες σε Ευρωπαϊκούς αγώνες αφού έπαιξε 41 φορές, οι 21 σε φάση ομίλων και νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Φουάντ Μπασιρού είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρα του, τις Κομόρες. Ψάχνοντας λίγο τα χαρακτηριστικά του διακρίναμε πως είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, καλή μεταβίβαση της μπάλας ενώ και αμυντικά μπορεί να κάνει πολλή δουλειά στο γήπεδο. Φαίνεται να είναι μία πολύ ποιοτική επιλογή για το χώρο του κέντρου και έρχεται για να βρεθεί στις βασικές επιλογές του Μπεργκ.

Είναι και για τον ίδιο μία νέα πρόκληση αυτή η καινούργια σελίδα στην καριέρα του. Πέρσι δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, όντας παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, και ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει σίγουρα και ο ίδιος να αποδείξει πράγματα.

Μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς μάλιστα να αποκλείεται να δηλωθεί για το πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ.