Home TOP NEWS Επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το μέλλον του ανήκει!

Επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το μέλλον του ανήκει!

Το γράψαμε και πριν το παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν ότι ο Νικόλας Παναγιώτου θα είχε μπροστά του τη σημαντικότερη πρόκληση στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία και κατάφερε να ανταποκριθεί στον καλύτερο βαθμό.


Ο Νικόλας Παναγιώτου στο παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν άρχισε δίπλα στον Άνταμ Λανγκ και κατά την διάρκεια του αγώνα τον είδαμε να αλλάζει άλλες δύο θέσεις, με το νεαρό αμυντικό να στέκεται επάξια στον αγωνιστικό χώρο και να βγάζει κάποιες καθοριστικές άμυνες.

Αυτά που είδαμε από το Νικόλα Παναγιώτου κόντρα στην Φλόρα Ταλίν ήταν ουσιαστικά μια επιβεβαίωση ότι, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πάνω στον οποίο μπορεί η ομάδα να βασιστεί στο μέλλον.

Από την περσινή σεζόν, ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε πόσο πολύ πιστεύει στον Νικόλα Παναγιώτου και σίγουρα μετά την χθεσινοβραδινή του παρουσία ο Νορβηγός κόουτς θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες.


Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Νικόλας Παναγιώτου στην σημαντικότερη πρόκληση στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία, κατάφερε να ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά, άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μπεργκ από τα μαλλιά και σίγουρα με τις τέτοιες εμφανίσεις κερδίζει ακόμη περισσότερο και τον προπονητή, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας μας.