Home TOP NEWS Για την φανέλα σου, τον κόσμο, για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Για την φανέλα σου, τον κόσμο, για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Τέτοιου είδους παιχνίδια όπως είναι αυτό ου θα ακολουθήσει σε λίγες ώρες κόντρα στην Φλόρα Ταλίν είναι από αυτά που εξιτάρουν πάντα το φίλαθλο κοινό,  αλλά και τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.


Τα κίνητρα σε άλλο ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό ραντεβού είναι πάρα πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θέλει όσο τίποτε άλλο τη νίκη κόντρα στην Φλόρα Ταλίν, που θα την στείλει στα πλέι – οφ του Europa League και παράλληλα σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τη νίκη σήμερα για τους δικούς της 1948 λόγους.

Η ομάδα μας οφείλει απόψε να κυνηγήσει με όλες της, τις δυνάμεις, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τη νίκη, για τη φανέλα της, την ένδοξη ιστορία της, αλλά και τον κόσμο της που θα παρακολουθεί και θα είναι στο πλευρό της έστω κι από μακριά, από την Κύπρο.

Η ομάδα μας έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι έχει την ποιότητα σε σχέση με την Φλόρα Ταλίν, γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές καλούνται πριν το παιχνίδι, να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο μες τα μάτια και όλοι μαζί με το “μαχαίρι” στα δόντια, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν άλλη μια νίκη που θα ισοδυναμεί σε πρόκριση.

Πάμε λοιπόν, το βράδυ να παρουσιαστούμε ξανά με καρδιά, πάθος και θέληση στοιχεία τα οποία αν τα παρουσιάσουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για το επόμενο βήμα.

VAMOS Μάγκες, Πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ!