Home TOP NEWS Γράφουν ξανά για Λοΐζου στο Βέλγιο

Γράφουν ξανά για Λοΐζου στο Βέλγιο

Η εξαιρετική εμφάνιση και τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε ο Λοΐζου στο νικηφόρο παιχνίδι με την Άντβερπ για τα πλέι – οφ του Europa League ήταν αρκετά για να ζεστάνει ξανά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.


Σύμφωνα με Βελγικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Voetbal24.be, μια μέρα μετά τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της Άντβερπ στην οποία έβαλε το λιθαράκι του ο Λοΐζου με τα δύο γκολ που πέτυχε, αναφέρει ότι, οι πρωταθλητές Βελγίου παραμονεύουν για το νεαρό άσσο της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Επιπλέον οι πρωταθλητές παραμονεύουν για τον Λοΐζου Λοΐζου. Πρόκειται για έναν 18χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, η οποία κέρδισε με 4-2 την Άντβερπ την Πέμπτη. Σκόραρε δις.

Να σημειώσουμε ότι η Κλαμπ Μπριζ είχε επιδείξει ενδιαφέρον για τον Λοΐζου και το προηγούμενο διάστημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείνει την “πόρτα” στους Βέλγους (δείτε εδώ). 


Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ότι εκτός από την Κλαμπ Μπριζ, φαίνεται ότι την περίπτωση του Λοΐζου εξετάζουν και άλλοι Βελγικοί σύλλογοι όπως η Άντερλεχτ, αλλά και η Άντβερπ που αντιμετώπισε ψες η ομάδα μας.