Home TOP NEWS Η Φλόρα Ταλίν δεν είναι Ντιναμό αλλά… αυτό δεν παρασέρνει κανένα!

Η Φλόρα Ταλίν δεν είναι Ντιναμό αλλά… αυτό δεν παρασέρνει κανένα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ενόψει του πρώτου αγώνα με την Φλόρα Ταλίν, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη(5/8) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.


Ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι γεγονός ότι πλήγωσε σε μερικό βαθμό τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, αλλά από την άλλη τους πείσμωσε, γι’αυτό άπαντες παρουσιάζονται και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στις διπλές αναμετρήσεις με τους Εσθονούς για να πετύχουν την πρόκριση στα πλέι – οφ της δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκής διοργάνωση.

Σίγουρα η Φλόρα Ταλλίν σε σχέση με την Ντιναμό Ζαγκρέμπ ποιοτικά έχουν αρκετά σκαλιά διαφοράς, ωστόσο αυτό το στοιχείο δεν παρασέρνει κανένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους πολύ υλικό από παιχνίδια των Εσθονών κι από την Τρίτη και μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό ξεκίνησαν το “σκανάρισμα” της Φλόρα Ταλίν έτσι ώστε να εντοπίσουν τα δυνατά και τα αδυνατά σημεία της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειτα να παρασυρθεί από την ταμπέλα του φαβορί που έχει πριν τις αναμετρήσεις και θα πάει διαβασμένη στο παιχνίδι με τους Εσθονούς, για να διεκδικήσει εκείνο το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπεργκ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ιγιάγι Ατιεμγουέν ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 βδομάδες, ενώ δύσκολα θα προλάβει να δηλώσει παρών ο Ιωάννης Κούσουλος. Ο Νορβηγός κόουτς αναμένεται να έχει στην αποστολή τους Κίκο και Γιούστε.