Home TOP NEWS Η λογική λέει Κίκο για αντικατάσταση του Λέτσιακς!

Η λογική λέει Κίκο για αντικατάσταση του Λέτσιακς!

Το απρόοπτο με τον Λέτσιακς (δείτε εδώ) που τον έθεσε εκτός αποστολής και τον κράτησε Κύπρο, αναγκαστικά θα φέρει κι άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Φλόρα Ταλίν.


Η λογική λέει ότι ο αντικαταστάτης του Τσέχου ακραίου μπακ της ομάδας μας στο αυριανό παιχνίδι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Κίκο ή εκτός κι αν ο Χένινγκ Μπεργκ δουλέψει κάτι άλλο στο μυαλό του και μας επιφυλάξει κάποια έκπληξη για την θέση εκείνη.

Να σημειώσουμε ότι ο Λέτσιακς δεν θα είναι ο μοναδικός απόντας από το αυριανό παιχνίδι. Στην Κύπρο έμειναν οι Κούσουλος και Χούμποτσαν. Στην θέση του πρώτου είδαμε να αγωνίζεται στα προηγούμενα παιχνίδια τον Μιξ, ενώ το κενό του Χούμποτσαν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα καλύψει ο Νικόλας Παναγιώτου.


Η ομάδα μας με προπόνηση στις που θα γίνει στις 19:00 στο «Lilleküla Stadium» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και ο Χένινγκ Μπεργκ λογικά θα βγάλει και το πλάνο που θα ακολουθήσει, έτσι ώστε να “χτυπήσει” το παιχνίδι που θα μας δώσει την πρόκριση στα πλέι – οφ του Europa League και θα μας κλειδώσει θέση στους ομίλους του Conference League.