Home TOP NEWS Η σκέψη πρώτα είναι στην Φλόρα Ταλίν!

Η σκέψη πρώτα είναι στην Φλόρα Ταλίν!

Η ομάδα μας έμαθε σήμερα αντιπάλους τόσο για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όσο και για τα πλέι – οφ του Κόνφερενς Λιγκ.


Στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Βελγική Άντβερπ αν περάσει το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν, ενώ στην άλλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση κληρώθηκε με την Σάμροκ Ρόβερς ή την Τέουτα και θα  αντιμετωπίσει μια εκ των δύο μόνο αν δεν περάσει το εμπόδιο των Εσθονών.

Φυσικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ το μυαλό αυτή την στιγμή και η σκέψη δεν είναι ούτε στην Άντβερπ, αλλά ούτε στο ζευγάρι για τα πλέι – οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Στο “πράσινο” στρατόπεδο αυτή την στιγμή η προσοχή είναι στραμμένη μόνο στις διπλές αναμετρήσεις με την Φλόρα Ταλίν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Πέμπτη θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ τους Εσθονούς στο πρώτο  μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο θα κυνηγήσει το σκορ που θα τις επιτρέψει την πρόκριση στα πλέι – οφ του Γιούροπα Λιγκ και θα της εξασφαλίσει παράλληλα μια θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

 

Μετά τα παιχνίδια με τους Εσθονούς κι αναλόγως ποια θα είναι η κατάληξη τους μόνο και τότε στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα κοιτάξουν τις ομάδες με τις οποίες κληρώθηκαν σήμερα για τα πλέι – οφ των δύο διοργανώσεων.