Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Είμαστε πίσω στο σκορ, έχουμε ακόμα προβάδισμα, περιμένουμε δύσκολο δεύτερο μέρος

Ημίχρονο: Είμαστε πίσω στο σκορ, έχουμε ακόμα προβάδισμα, περιμένουμε δύσκολο δεύτερο μέρος


Όπως αναμενόταν η Αντβέρπ μπήκε από την αρχή δυνατά στο γήπεδο και θέλησε να βάλει πίεση. Στα πρώτα λεπτά κράτησαν μπάλα οι Βέλγοι και θέλησαν να επιτεθούν με ταχύτητα, αναγκάζοντας μας να οπισθοχωρήσουμε.

Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ενώ δεν μας δόθηκε ούτε κάποια ουσιαστική ευκαιρία να βγάλουμε κάποια αντεπίθεση. Ήταν συνεχώς στην επίθεση η Αντβέρπ στο πρώτο 45λεπτο, σκόραρε μία φορά και πήρε προβάδισμα με τον Ένγκελστάιν ενώ είχε άλες 2 καλές στιγμές.

Ήταν λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες πλησιάσαμε την αντίπαλη περιοχή και το σκηνικό δείχνει ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο δεύτερο 45λεπτο στην Αμβέρσα.

Για την ώρα πάντως έχουμε προβάδισμα πρόκρισης όμως θα πρέπει σίγουρα να αλλάξει λίγο η εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Στο 6ο λεπτό ο Μιγιόσι έκανε την πρώτη τελική στο παιχνίδι. Το σουτ του ήταν από απόσταση και πέρασε εκτός.

Στο 10ο λεπτό η Αντβέρπ βγήκε μπροστά, δεν μπόρεσε να απομακρύνει η άμυνα μας, έγινε σουτ από τον Μπένσον όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 12’ ο Ναϊγκολάν έκανε σουτ έξω από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στο 15ο λεπτό ο Μπατάιγ ξέφυγε από τον Σέχου, σέντραρε όμως ο Φαμπιάνο κατάλαβε , έπεσε και άρπαξε τη μπάλα.

Στο 21ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και πήγε με μακρινό σουτ να αιφνιδιάσει όμως ήταν σε ετοιμότητα ο αντίπαλος τερματοφύλακας

Στο 22ο λεπτό έγινε σέντρα στην περιοχή μας, ο Φερστράτε έκανε κεφαλιά πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 27ο λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μιγιόσι σέντραρε από δεξιά, πέρασε η μπάλα από όλους, ο Ένγκελστάιν έπιασε μόνος την κεφαλιά μπροστά στον Φαμπιάνο όμως έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 28ο λεπτό η Αντβέρπ σκόραρε. Ο τερματοφύλακας τους έκανε βολέ, ο Ένγκελστάιν έκανε πισινή κεφαλιά εκεί που καραδοκούσε ο Μιγιόσι, ο οποίος είδε τον Φαμπιάνο λίγο έξω από την εστία του, πλάσαρε πάνω από αυτόν και σκόραρε.

Προσπάθησε να απαντήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ άμεσα με τον Κακουλλή να ανεβαίνει έδωσε στον Λέτσιακς αριστερά, αυτός σέντραρε συρτά και κέρδισε κόρνερ το οποίο δεν έφερε κάτι.

Στο 40ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα μας, πήρε μπάλα στην περιοχή ο Ένγκελστάιν έκανε μία ντρίμπλα και σουτ για να αποκρούσει ο Φαμπιάνο δύσκολα σε κόρνερ.

Ένα σουτ στο 44ο λεπτό από τον Λέτσιακς από δύσκολο σημείο δεν βρήκε στόχο.