Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ο Κακουλλής μας δίνει άνεση όμως τίποτα δεν τελείωσε

Ημίχρονο: Ο Κακουλλής μας δίνει άνεση όμως τίποτα δεν τελείωσε


Προβάδισμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Ταλίν με 1-0. Σημαντικό το γκολ που σκοράραμε στο τέλος, μας δίνει σκορ ασφαλείας όμως πρέπει τώρα να διαχειριστούμε καλά τα υπέρα μας δεδομένα.

Δόθηκε ένας γρήγορος ρυθμός από την αρχή του παιχνιδιου. Ήταν ανοικτό ματς με τη Φλόρα να επιδιώκει αυτή τη φορά να κρατήσει μπάλα και είχε μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής σε σχέση με το πρώτο ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε πιο απειλητική πάντως από το ξεκίνημα και ήταν η ομάδα που κατέγραφε φάσεις. Πιέσαμε ψηλά, πίεσε όμως και η Φλόρα από ψηλά με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν με κυκλοφορία από την άμυνα τους.

Δεν έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία η Φλόρα, αν και θέλησε να δημιουργήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και σε αυτόν τον αγώνα πάντως καλύτερη και δικαιώθηκε στο τέλος του ημιχρόνου με τον Κακουλλή να σκοράρει.

Θα παίξουν ρόλο και οι αντοχές στο δεύτερο μέρος.

Οι φάσεις του πρώτου Ημιχρόνου:

Η πρώτη ευκαιρία ήταν πολύ μεγαλη για την ομάδα μας. Στο 2ο λεπτό η μπάλα μεταφέρθηκε ωραία από την άμυνα στην επίθεση με τον Λοϊζου να ανοίγει για τον Σέχου δεξιά, αυτό έστειλε μία συρτή σέντρα στον Μποτεάκ ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα όμως έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 5ο λεπτό απείλησε η Φλόρα με μία επικίνδυνη δυνατή σέντρα από δεξιά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία μας.

Χάθηκε άλλη μία ευκαιρία με τον Μποτεάκ στο 6ο λεπτό. Ο Γάλλος πήρε πάσα από τον Τζιωνή, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 23ο λεπτό και πάλι ο Μποτεάκ έκανε τελική προσπάθεια εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας, πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, δοκίμασε με το αριστερό ένα σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 31ο λεπτό ο Κίκο έκανε λάθος πάσα, ο Βασίλιεφ πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε σουτ πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 37ο λεπτό έκανε με δύναμη ένα σουτ ο Μίλερ, άγγιξε την μπάλα ο Φαμπιάνο και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 39ο λεπτό ο Τζιωνής έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Κακουλλή, αυτό από αριστερά έψαξε με το εξωτερικό του ποδιού τον Λοϊζου που κινήθηκε στην περιοχή, όμως ούτε αυτός αλλά ούτε ο Μποτεάκ που ακολουθούσε δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τη φάση.

Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε από τον Κακουλλή στο 43ο λεπτό. Ο Τζιωνης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Φλόρα, είδε την έξοδο του τερματοφύλακα και πήγε να πλασάρει, έβαλε κόντρα αμυντικός με τη μπάλα να καταλήγει με ύψος στον Λοϊζου, αυτό κατέβασε με το στήθος για τον Κακουλλή ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα χαμηλά και στα αντίπαλα δίκτυα.