Home TOP NEWS Με πάθος και πίστη για την πρόκριση! Πάμε ΜΑΓΚΕΣ

Με πάθος και πίστη για την πρόκριση! Πάμε ΜΑΓΚΕΣ

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ δίνει απόψε ένα από τους σημαντικότερους αγώνες του μέχρι τον επόμενο.


Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι στην Αμβέρσα και θα επιδιώξει απόψε με πάθος, πίστη, θέληση και αποφασιστικότητα να τελειώσει την δουλειά που άρχισε κόντρα στην Άντβερπ πριν από επτά βράδια.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν ότι με νίκη, ισοπαλία ή ήττα κάτω από δύο τέρματα, στο αποψινό παιχνίδι με την Άντβερπ θα είναι αυτή που θα εξασφαλίσει την είσοδο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Europa League.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του φρόντισαν το προηγούμενο διάστημα να προετοίμασουν κατάλληλα την ομάδα τους με τους ποδοσφαιριστές μας να γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο για να επιστρέψουν στην Κύπρο με την πρόκριση στις αποσκευές τους.


Είμαστε βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα επιδιώξουν να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι σε άλλο ένα μεγάλο ματς και θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλη μια μεγάλη και τεράστια Ευρωπαϊκή επιτυχία.

Πάμε λοιπόν μάγκες από το πρώτο λεπτό, μέχρι και το τελευταίο λεπτό καταθέστε ψυχή, παίξτε με πάθος και χαρίστε ξανά στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ άλλη μια μεγάλη πρόκριση…