Home TOP NEWS Πανέτοιμη και αποφασισμένη για το πρώτο βήμα!

Πανέτοιμη και αποφασισμένη για το πρώτο βήμα!

Ευρωπαίκη μέρα ξημέρωσε και σήμερα για την OMONOIA η οποία είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Βελγική, Ρόγιαλ Άντβερπ στην πρώτη από τις δύο μεταξύ τους “μονομαχίες” για τα πλέι – οφ του Europa League.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ απόψε στις 20:00 θα αντιμετωπίσει στο “σπίτι” του την δευτεραθλήτρια ομάδα του Βελγίου, έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να ελπίζει σε πρόκριση στον επαναληπτικό που θα γίνει σε μια βδομάδα.

Σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας του αντιπάλου είναι αρκετά ψηλό, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηλώνουν πανέτοιμοι, έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα επιτρέψει στο “τριφύλλι” να ελπίζει σε πρόκριση.


Το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να καταφέρει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΓΣΠ, είναι να παρουσιαστεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου έτοιμη, σοβαρή, πειθαρχημένη και να αποφύγει τα λάθη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κούσουλο, Μποτεάκ, Ασάντε και Τσέποβιτς, από εκεί και πέρα ο Νορβηγός κόουτς μπορεί να υπολογίζει στους Ζαχαρίου, Μπασίρου, αλλά και στους Λέτσιακς και Χούμποτσαν οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά.