Home TOP NEWS Πετάει για το Βέλγιο για να σφραγίσει την πρόκριση…

Πετάει για το Βέλγιο για να σφραγίσει την πρόκριση…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχωρεί στις 11:00 το πρωί για την Αμβέρσα του Βελγίου, όπου εκεί αύριο (22:00) θα αναμετρηθεί με την Ρόγιαλ Άντβερπ στον επαναληπτικό αγώνα του ΓΣΠ.


Η ομάδα μας έχοντας ασπίδα το 4-2 του πρώτου αγώνα θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να διεκδικήσεί εκεί άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και να “σφραγίσει” την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και η τεχνική ηγεσία της ομάδα μας θα μπούν στο αεροπλάνο με μπόλικη αισιοδοξία και πίστη για την πρόκριση, θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για να “χτυπήσουν” ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην δευτεραθλήτρια του Βελγίου, το οποίο θα στείλει την ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει απόψε προπόνηση στο «Bosuilstadion» ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον αγώνα. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ και λίγο νωρίτερα ο Χένινγκ Μπεργκ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί στο παιχνίδι.


Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει στο Βέλγιο με 23 ποδοσφαιριστές, εκτός αποστολής έμειναν οι Κούσουλος, Τσέποβιτς, Ασάντε και Μποτεάκ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χούμποτσαν.