Home TOP NEWS Πλάνο για ΑΕΚ… την επόμενη βδομάδα

Πλάνο για ΑΕΚ… την επόμενη βδομάδα


Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος έχει μέρες μπροστά της ωστόσο οι προπονήσεις το επόμενο διάστημα στο «Ηλίας Πούλλος» θα γίνουν μετ’ εμποδίων. Κι αυτό διότι 16 ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου, η οποία «τράβηξε» τον μεγαλύτερο όγκο ποδοσφαιριστών από την ΟΜΟΝΟΙΑ, 7 τον αριθμό, ολοκληρώνονται την Τρίτη 7 του μηνός.

Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Ελπίδων των Κακουλλή και Χαραλάμπους. Στις 7 του μήνα δίνει παιχνίδι η ομάδα της Κύπρου.


Σύντομα αναμένεται η επιστροφή του Μπασιρού αφού οι Κομόρες θα παίξουν φιλικό με τις Σεϋχέλλες μεθαύριο. Οπότε θα έχει μέρες να δουλέψει με την ομάδα μέχρι τον επόμενο αγώνα της.

Την Τετάρτη 8 του μήνα η Ουγγαρία του Λανγκ έχει αγώνα με την Ανδόρα ενώ ο Χούμποτσαν θα επιστρέψει κι αυτός μετά τις 7 του μηνός.

Στις 7 του μήνα η Νιγηρία του Σέχου παίζει προκριματικά με το Πράσινο Ακρωτήρι και ενδέχεται να είναι αυτός που θα αργήσει περισσότερο να επιστρέψει.

Οι νεαροί Ιωάννου, Λαός και Ευαγγέλου θα επιστρέψουν στο Γέρι στις 5 του Σεπτέμβρη.

Μπορεί πάντως να χρησιμοποιήσει αυτή την περίοδο ο Μπεργκ και να εστιάσει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έμειναν πίσω. Είναι οι τραυματίες οι οποίοι είναι στη διαδικασία αποθεραπείας αλλά και οι νεοφερμένοι Μιξ και Γιούστε οι οποίοι αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμοι με την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς.