Home TOP NEWS Post Game: Κερδίσαμε και πάμε στην Εσθονία για να κλειδώσουμε την πρόκριση

Post Game: Κερδίσαμε και πάμε στην Εσθονία για να κλειδώσουμε την πρόκριση


Η νίκη που πέτυχε χθες βράδυ η ομάδα δεν την εξασφαλίζει ενόψει του επαναληπτικού. Επιβεβαιώθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος έλεγε ότι θα είναι ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι, με το 1-0 να αφήνει ανοικτή την πρόκριση η οποία θα κριθεί στην Εσθονία.

Ήταν όντως δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ποδόσφαιρο. Έκανε αναφορά για αυτό ο προπονητής αλλά και ο Λέτσιακς. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε η ώρα του αγώνα να είναι πιο «ανθρώπινη» για τους παίκτες. Αν δηλαδή γινόταν το παιχνίδί στις 8 ή στις 9 το βράδυ σίγουρα θα ήταν καλύτερα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως έδειξε να υπερέχει σε ποιότητα έναντι της αντιπάλου της, ήταν καλύτερη στο γήπεδο και έφτιαξε πολύ περισσότερες φάσεις για γκολ και θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει καλύτερο αποτέλεσμα. Φάνηκε πάντως το καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας της Φλόρα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει ξανά πως θέλει χρόνο για να αποκτήσει διάρκεια μέσα στοπ γήπεδο.


Χρειάστηκε χθες βράδυ ο Φαμπιάνο. Εκείνη η εκπληκτική του απόκρουση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κράτησε το μηδέν παθητικό. Μεσοαμυντικά είμασταν καλοί, αν και υπήρξαν φάσεις στις οποίες η ομάδα παρουσίασε αστάθεια κάνοντας κάποια σημαντικά λάθη τα οποία δεν στοίχησαν.

Ο Λέτσιακς έκανε καλό παιχνίδι, μέχρι την ώρα που είχε δυνάμεις ενώ ο Σέχου δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή βραδιά. Καλό παιχνίδι έκανε ο Μιξ στο κέντρο και φάνηκε πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Μοίρασε , έκοψε και μπήκε πολύ περισσότερο μέσα στο παιχνίδι χθες, σε σύγκριση με τους αγώνες με την Ντιναμό. Ο αρχηγός Γκόμεθ δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα δημιουργικός χθες αν και έτρεξε αρκετά.

Ο Μποτεάκ έκανε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι βοηθώντας στην επίθεση αλλά και στην άμυνα όποτε χρειάστηκε. Ο Τζιωνής ήταν ο σκόρερ έχοντας και κάποιες άλλες φάσεις για να σημειώσει κι άλλα γκολ, ο Λοϊζου ήταν πολύ καλός μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε. Δημιούργησε φάσεις αλλά και τελείωσε κάποιες και θα μπορούσε κι αυτός να σημειώσει γκολ.

Ο Τσέποβιτς δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Έδωσαν επιθετική πνοή με την είσοδο τους στο γήπεδο οι Παπουλής, Κακουλλής και Κίκο.

Ο τραυματισμός του Χούμποτσαν στον ώμο έδωσε την ευκαιρία στον Νικόλα Παναγιώτου να καταγράψει τα πρώτα του Ευρωπαϊκά λεπτά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα πήγε περίφημα. Έκανε κι ο Μπεργκ ιδιαίτερη αναφορά για αυτόν μετά τον αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να πάρει μαζί της στην Εσθονία καλύτερο αποτέλεσμα. Πάμε τώρα να παίξουμε σε καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες και η αισιοδοξία μας για πρόκριση είναι δεδομένη. Θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε.