Home TOP NEWS Πρίσκε: «Αύριο θα είναι καλύτερα… θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με 3 γκολ...

Πρίσκε: «Αύριο θα είναι καλύτερα… θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με 3 γκολ διαφορά ή στα πέναλτι»


Μίλησε στους δημοσιογράφους νωρίτερα ο Δανός τεχνικός της Αντβέρπ, Μπράιαν Πρίσκε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ενόψει του αυριανού επαναληπτικού, αν και η ομάδα του είναι ήδη πίσω στο σκορ με 2 τέρματα.

Οι τοποθετήσεις του:

Τα ατομικά λάθη είναι αυτά που στοίχησαν στην ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο με τον τεχνικό της αντιπάλου μας να θέλει να δει διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα του αύριο. «Η ομάδα μας έχει αρκετή ποιότητα και εμπειρία. Δεν έχει να κάνει με την τακτική η προβληματική αμυντική λειτουργία αφού και πέρσι όταν παίζαμε με 5άδα στην άμυνα δεχθήκαμε 59 τέρματα. Μπήκαν 7 νέοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα. Ακόμα κτίζουν την ομοιογένεια τους στο γήπεδο. Χρειάζονται ακόμη χρόνο ομως όλοι παλεύουν για τους συμπαίκτες τους. Αύριο θα είναι καλύτερα». 

Η Αντβερπ παίζει αύτιο χωρίς τους Φρέι, Φίσερ και Αρούν έτσι η πίεση για το σκοράρισμα είναι στους ώμους του Ένγκελστάιν. «Φυσικά ένας επιθετικός παίκτης θέλει να σκοράρει όμως αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με ολόκληρη την ομάδα η οποία πρέπει να δημιουργήσει και να τελειώσει φάσεις.

Για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για πρόκριση είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με 3 τέρματα διαφορά ή ακόμα και να προκριθούμε στα πέναλτι».