Home TOP NEWS Πρώτο δείγμα… θετικό!

Πρώτο δείγμα… θετικό!


Επέλεξε να ρίξει στον αγώνα τον Μπασιρού από την αρχή ο Χένιγνκ Μπεργκ παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μόλις τρεις προπονήσεις από την ημέρα που αποκτήθηκε.

Τοποθετήθηκε δίπλα στον Γκόμεθ, ως ανασταλτικός μέσος, και τα πήγε αρκετά καλά. Ήταν εμφανές ότι ο Μπασιρού δεν είναι ακόμη έτοιμος όμως μέχρι το σημείο που είχε δυνάμεις οι βοήθειες που έδινε στο γήπεδο ήταν σημαντικές.

Έδειξε να είναι ποδοσφαιριστής που διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Έχει σωστές τοποθετήσεις ενώ βγάζει και έναν δυναμισμό στα μαρκαρίσματα του. Διαθέτει ποιότητα, είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια ενώ έχει και τη σιγουριά στις μεταβιβάσεις του.


Είναι σχετικά ταχύς αν και χθες ήταν κάπως επιφυλακτικός στο γήπεδο, πράγμα φυσιολογικό αφού θέλει ακόμη δουλειά για να ανέβει αγωνιστικά και κυρίως να δέσει με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Είδαμε τα πρώτα χαρακτηριστικά του και το δείγμα ήταν σίγουρα θετικό. Δεν ήταν σε θέση να βγάλει 90λεπτο για αυτό και αντικαταστάθηκε.

Είναι δεδομένο πως ο Μπεργκ θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού και με την επιστροφή του Κούσουλου θα νιώθει πλήρως καλύμμένος για τη θέση του ανασταλτικού μέσου.