Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας για τον αγώνα με την Αντβέρπ

Πρόβλεψη εντεκάδας για τον αγώνα με την Αντβέρπ


Οι απουσίες είναι γνωστές. Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν έχει ούτε και σε αυτόν τον αγώνα τους Μποτεάκ, Τσέποβιτς και Χούμποτσαν. Η παρουσία του Κούσουλου στην αποστολή δίνει μία καλή επιλογή στον προπονητής ωστόσο δεν αναμένουμε να δούμε τον Γιάννη βασικό απόψε, ούτε και περιμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές από τον Νορβηγό.

Κάνουμε λοιπόν την πρόβλεψη μας επιφυλάξεις αφού δεν αποκλείεται ο Μπεργκ να θέλει να αιφνιδιάσει με κάποια διαφορετική τακτική την αντίπαλο.

Ο Φαμπιάνο θα είναι στο τέρμα. Ο Λανγκ θα είναι σίγουρα στο κέντρο της άμυνας και δίπλα του μάλλον θα είναι ο Παναγιώτου. Είναι και ο Γιούστε ο οποίος ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο ετοιμότητας του και διεκδικεί θέση.


Οι θέσεις στα άκρα της άμυνας είναι «κλειστές». Ο Λέτσιακς θα παίξει αριστερά και ο Σέχου δεξιά.

Στο κέντρο ο Μπασιρού θα είναι ξανά βασικός και δίπλα του θα βρίσκεται ο αρχηγός Γιόρντι.

Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής περιμένουμε να δούμε, τον Μιξ αριστερά και τον Λοϊζου δεξιά. Ο Κακουλλής θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης ενώ αναμένουμε και πάλι να δούμε τον Παπουλή σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά και παίκτες που διεκδικούν θέση. Πέραν του Γιούστε είναι και οι Ιγιάγι, Τζιωνής και Ντούρις αυτοί που συγκεντρώνουν κάποιες πιθανότητες να είναι απόψε στο αρχικό σχήμα. Δυνατή επιλογή είναι και ο νεοφερμένος Ζαχαρίου.