Home TOP NEWS Στρώνονται όλοι στην δουλειά ενόψει επαναληπτικού

Στρώνονται όλοι στην δουλειά ενόψει επαναληπτικού

Τα πανηγυρία από την μεγάλη νίκη επί της Ρόγιαλ Άντβερπ την περασμένη Πέμπτη έλαβαν τέλος κι άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (26/8) στο Βέλγιο.


Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες τους και φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, αναμένεται ότι θα κάτσουν να δουν ξανά το παιχνίδι και να το αναλύσουν έτσι ώστε να ξέρουν στον επαναληπτικό τι να προσέξουν από τους Βέλγους, αλλά και πως μπορούν να τους “χτυπήσουν” για να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ στον επαναληπτικό αγώνα, είναι ότι θα πάει εκεί με ασπίδα το 4-2 του πρώτου αγώνα και από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ θα εξαρτηθεί ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Το θετικό είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φλόρα Ταλίν, φάνηκε να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές “κλειδιά” έχουν ανεβάσει στροφές και θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε την περασμένη Πέμπτη στο ΓΣΠ.


Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νορβηγός κόουτς δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεση του, τους Κούσουλο, Τσέποβιτς, Μποτεάκ και Ασάντε. Από εκεί και πέρα μοναδικό ερωτηματικό ο Τόμας Χούμποτσαν, ο οποίος φαίνεται ότι θα βρίσκεται στην αποστολή. Επίσης οι Λέτσιακς και Ατιεμγουέν θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι, ενώ και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας μας, οι Φουάντ Μπασίρου και Παναγιώτης Ζαχαρίου θα έχουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους μέχρι το επόμενο παιχνίδι.