Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέλος 90λέπτου: 2-1 για τη Φλόρα και πάμε παράταση

Τέλος 90λέπτου: 2-1 για τη Φλόρα και πάμε παράταση


Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο. Η Φλόρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν στο μεγαλύτερο του διάστημα ένας επιθετικός μονόλογος για τους Εσθονούς οι οποίοι ρίσκαραν και πέτυχαν τον σκοπό τους. Οι φάσεις που βρήκαμε στην επανάληψη δεν έφεραν κάτι ουσιαστικό και τώρα είναι που πρέπει οι παίκτες μας να δείξουν και ψυχικά αποθέματα.

Έφυγε με πρόβλημα ο Μποτεάκ, έφυγε και ο Κίκο λίγο πριν το τέλος με τα προβλήματα να παρουσιάζονται μαζεμένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου ομως δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα δεδομένα όπως έπρεπε και τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει η παράταση. Δεχθήκαμε γκολ στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι φάσεις του πρώτου Ημιχρόνου:

Η πρώτη ευκαιρία ήταν πολύ μεγαλη για την ομάδα μας. Στο 2ο λεπτό η μπάλα μεταφέρθηκε ωραία από την άμυνα στην επίθεση με τον Λοϊζου να ανοίγει για τον Σέχου δεξιά, αυτό έστειλε μία συρτή σέντρα στον Μποτεάκ ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα όμως έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 5ο λεπτό απείλησε η Φλόρα με μία επικίνδυνη δυνατή σέντρα από δεξιά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία μας.

Χάθηκε άλλη μία ευκαιρία με τον Μποτεάκ στο 6ο λεπτό. Ο Γάλλος πήρε πάσα από τον Τζιωνή, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 23ο λεπτό και πάλι ο Μποτεάκ έκανε τελική προσπάθεια εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας, πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, δοκίμασε με το αριστερό ένα σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 31ο λεπτό ο Κίκο έκανε λάθος πάσα, ο Βασίλιεφ πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε σουτ πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 37ο λεπτό έκανε με δύναμη ένα σουτ ο Μίλερ, άγγιξε την μπάλα ο Φαμπιάνο και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 39ο λεπτό ο Τζιωνής έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Κακουλλή, αυτό από αριστερά έψαξε με το εξωτερικό του ποδιού τον Λοϊζου που κινήθηκε στην περιοχή, όμως ούτε αυτός αλλά ούτε ο Μποτεάκ που ακολουθούσε δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τη φάση.

Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε από τον Κακουλλή στο 43ο λεπτό. Ο Τζιωνης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Φλόρα, είδε την έξοδο του τερματοφύλακα και πήγε να πλασάρει, έβαλε κόντρα αμυντικός με τη μπάλα να καταλήγει με ύψος στον Λοϊζου, αυτό κατέβασε με το στήθος για τον Κακουλλή ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα χαμηλά και στα αντίπαλα δίκτυα.

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο η Φλόρα η οποία ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει και σκόραρε νωρίς με τον Ιλάντερ.

Στο 47ο λεπτό έγινε σέντρα στην περιοχή μας, δεν μπορέσαμε να διώξουμε, έγινε μπέρδεμα και ήρθε ο Εσθονός από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 55ο λεπτό η Φλόρα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ζένιοφ μπήκε στην περιοχή μας από δεξιά, ξεπέρασε τον Τζιωνή σούταρε στην εστία όμως απέκρουσε ο Φαμπιάνο

Στο 56ο ο Οιάμα έκανε έξω από την περιοχή ένα δυνατό σουτ το οποίο ήταν για λίγο άστοχο.

Στο 59ο λεπτό ο Βασίλιεφ έκανε σουτ έξω από την περιοχή, συρτό με δύναμη και απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 65ο λεπτό πατήσαμε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Ο Κακουλλής πήρε μπαλα πλάγια αριστερά, έκανε σέντρα όμως δεν βρήκε τον Λοϊζου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 67ο λεπτό η Φλόρα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζένιοφ ο οποίος πήρε πάσα στα όρια της περιοχής μας, πλάσαρε όντας μόνος στέλνοντας τη μπάλα έξω. Στη φάση που προηγήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι με τον Λοϊζου

Στο 75ο λεπτό ο Παπουλής πήρε μία φάση πάνω του ανεβαίνοντας από το κέντρο, έφτασε μέχρι την αντιπαλη περιοχή, σούταρε ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς, ο Κακουλλής ακολούθησε, σούταρε όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έφυγε έξω

Αυτό που κυνήγησε η Φλόρα το πήρε στο 88ο λεπτό με τον Σάπινεν να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχη