Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα πέναλτι θα κριθεί η πρόκριση

Στα πέναλτι θα κριθεί η πρόκριση


Όπως αναμενόταν η Αντβέρπ μπήκε από την αρχή δυνατά στο γήπεδο και θέλησε να βάλει πίεση. Στα πρώτα λεπτά κράτησαν μπάλα οι Βέλγοι και θέλησαν να επιτεθούν με ταχύτητα, αναγκάζοντας μας να οπισθοχωρήσουμε.

Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ενώ δεν μας δόθηκε ούτε κάποια ουσιαστική ευκαιρία να βγάλουμε κάποια αντεπίθεση. Ήταν συνεχώς στην επίθεση η Αντβέρπ στο πρώτο 45λεπτο, σκόραρε μία φορά και πήρε προβάδισμα με τον Ένγκελστάιν ενώ είχε άλλες 2 καλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος η Αντβέρπ μπήκε και πάλι επιθετικά όμως σιγά σιγά αρχίσαμε να κερδίζουμε μέτρα και να κρατάμε λίγο περισσότερο τη μπάλα. Βοήθησαν σε αυτό και οι αλλαγές του Μπεργκ με την είσοδο του Ιγιάγι και του Τζιωνή.

Αντέξαμε μέχρι το 85ο λεπτό στην πίεση της αντιπάλου όμως δεχθήκαμε το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-0.

Λίγα πράγματα είδαμε στην παράταση, η Άντβερπ συνέχισε να είναι πιο επιθετική όμως η κούραση φάνηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στα πέναλτι θα κριθεί το παιχνίδι.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Στο 6ο λεπτό ο Μιγιόσι έκανε την πρώτη τελική στο παιχνίδι. Το σουτ του ήταν από απόσταση και πέρασε εκτός.

Στο 10ο λεπτό η Αντβέρπ βγήκε μπροστά, δεν μπόρεσε να απομακρύνει η άμυνα μας, έγινε σουτ από τον Μπένσον όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 12’ ο Ναϊγκολάν έκανε σουτ έξω από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στο 15ο λεπτό ο Μπατάιγ ξέφυγε από τον Σέχου, σέντραρε όμως ο Φαμπιάνο κατάλαβε , έπεσε και άρπαξε τη μπάλα.

Στο 21ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και πήγε με μακρινό σουτ να αιφνιδιάσει όμως ήταν σε ετοιμότητα ο αντίπαλος τερματοφύλακας

Στο 22ο λεπτό έγινε σέντρα στην περιοχή μας, ο Φερστράτε έκανε κεφαλιά πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 27ο λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μιγιόσι σέντραρε από δεξιά, πέρασε η μπάλα από όλους, ο Ένγκελστάιν έπιασε μόνος την κεφαλιά μπροστά στον Φαμπιάνο όμως έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 28ο λεπτό η Αντβέρπ σκόραρε. Ο τερματοφύλακας τους έκανε βολέ, ο Ένγκελστάιν έκανε πισινή κεφαλιά εκεί που καραδοκούσε ο Μιγιόσι, ο οποίος είδε τον Φαμπιάνο λίγο έξω από την εστία του, πλάσαρε πάνω από αυτόν και σκόραρε.

Προσπάθησε να απαντήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ άμεσα με τον Κακουλλή να ανεβαίνει έδωσε στον Λέτσιακς αριστερά, αυτός σέντραρε συρτά και κέρδισε κόρνερ το οποίο δεν έφερε κάτι.

Στο 40ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα μας, πήρε μπάλα στην περιοχή ο Ένγκελστάιν έκανε μία ντρίμπλα και σουτ για να αποκρούσει ο Φαμπιάνο δύσκολα σε κόρνερ.

Ένα σουτ στο 44ο λεπτό από τον Λέτσιακς από δύσκολο σημείο δεν βρήκε στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Άλλαξε τον επιθετικό κορυφής ο Μπεργκ βάζοντας τον Ιγιάγι και έβγαλε τον Κακουλλή.

Στο 56ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε μεγάλη απόκρουση όταν ο Μπένσον μπήκε στην περιοχή, απελευθερώθηκε, έκανε σουτ όμως ο Βραζιλιάνος είπε όχι με τα πόδια.

Στο 55ο λεπτό ο Μιγιόσι έκανε σουτ από απόσταση όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 57ο λεπτό έφυγε ο Παπουλής και μπήκε ο Τζιωνής

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Ένγκελστάιν στο 67ο λεπτό. Πήρε πάσα από τον Μιγιόσι, πλάσαρε στη γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος έπεσε και απέκρουσε.

Στο 73ο λεπτό ο Ναϊγκολάν έβγαλε μπαλιά στον Μιγιόσι που έπιασε άστοχη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι

Στο 75ο λεπτο ο Μιγιόσι έκανε σέντρα σουτ από δεξιά, ο Έγκελστάιν πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας έπιασε με δυσκολία την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω

Στο 80ο λεπτό ο Μπεργκ έβγαλε τον Λοϊζου και έβαλε μέσα τον Γιούστε

Στο 84ο λεπτό δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Ο Σέχου έχασε το μαρκάρισμα του Μπαλικβίσια, ο παίκτης της Αντβέρπ έδωσε στο ύψος του πέναλτι στον Γκέργκενς ο οποίος πλάσαρε και σκόραρε

Στο 86ο λεπτό ο Ζαχαρίου πέρασε στη θέση του Ντίσκερουντ

Ευκαιρία έχασε η Αντβέρπ στο 92ο λεπτό όταν ο Μιγιόσι σέντραρε από μακριά, πέρασε η μπάλα από όλους, έσκασε μπροστά στον Φαμπιάνο η μπάλα και πήγαινε στη γωνία του όμως ο Βραζιλιάνος έπεσε και απέκρουσε δύσκολα.

Στο 94ο λεπτό ο Τζιωνής πήρε πάσα από τον Ιγιάγι στην περιοχή έκανε σουτ από δύσκολη γωνία και κέρδισε κόρνερ

Παράταση:

Το πρώτο σουτ έγινε από πλάγια θέση από τον Ένγκελστάιν το οποίο πέρασε έξω

Μία κεφαλιά στο 93ο λεπτό άστοχη για την Αντβέρπ

Στο 97ο λεπτό ο Μιγιόσι εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ πάνω στον Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε ασταθώς, το σουτ στη συνέχεια του Γιουσούφ πέρασε έξω

Τρομερή ευκαιρία έχασε η Αντβέρπ στο 103ο λεπτό. Διαδοχικά σουτ μπροστά στον Φαμπιάνο ο οποιος απέκρουσε, έγινε κι ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 105ο λεπτό ο Μπούντα έκανε με δύναμη σουτ αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε άλλη μία απόκρουση.

 

Στο 110 μπήκε ο Ψάλτης στη θέση του Σέχου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν έφερε άλλη φάση και πάμε Πέναλτι