Home TOP NEWS Θα δούμε το επίσημο ντεμπούτο τους απόψε;

Θα δούμε το επίσημο ντεμπούτο τους απόψε;


Δύο ποδοσφαίριστές οι οποίοι αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα κάποια προβλήματα τραυματισμών θα είναι απόψε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Φλόρα.

Ο Έκτορ Γιούστε πρόλαβε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε δύο φιλικά παιχνίδια στην Πολωνία και έκτοτε έμεινε παροπλισμένος. Στους 4 πρώτους επίσημους αγώνες με Ανόρθωση, Ντιναμό και Φλόρα δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Μπεργκ, απόψε ωστόσο ενδέχεται να καταγράψει τα πρώτα του επίσημα αγωνιστικά λεπτά. Βέβαια τον πρώτο λόγο για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Λανγκ, έχει ο Νικόλας Παναγιώτου, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τελικά τον Ισπανό στο αρχικό σχήμα.


Για πρώτη φορά είναι στην αποστολή σε επίσημο αγώνα και ο Ιγιάγι Ατιεμουέν. Ο Νιγηριανός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο φιλικό με την Ολυμπιάδα, έμεινε εκτός στο πρώο παιχνίδι με τη Φλόρα με τις εκτικήσεις να κάνουν λόγο για επιστροφή του σε 2-3 εβδομάδες. Τελικά το πρόβλημα του δεν ήταν σοβαρό, μπήκε λίγες μέρες αργότερα κανονικά στις προπονήσεις και σήμερα είναι στην αποστολή. Δεν αναμένουμε να τον δούμε στο αρχικό σχήμα και εικάζουμε πως θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν οι συνθήκε του αγώνα το επιβάλουν.