Home TOP NEWS Τι μπορεί να προσφέρει ο Ζαχαρίου στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Τι μπορεί να προσφέρει ο Ζαχαρίου στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ συμφώνησε προφορικά για Παναγιώτη Ζαχαρίου, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή κι αν όλα κυλήσουν καλά τότε θα γίνει ο 6ος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει την φανέλα με το “τριφύλλι” σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.


Ο Ζαχαρίου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού άπαντες γνωρίζουμε την αξία του, την ποιότητα του, αλλά και τα χαρακτηριστικά του 25χρόνου μεσοεπιθετικού, καθώς τον είδαμε αγωνιζόμενο με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που αρέσουν στον προπονητή της ομάδας μας, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επιθετική γραμμής, τόσο στα δύο “φτερά”, όσο και πίσω από τον επιθετικό σαν 10άρι και έτσι ο Νορβηγός κόουτς θα έχει στα χέρια του ένα παίκτη “κλειδί” που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό τρίτο.


Τα στοιχεία που μπορεί να δώσει ο Ζαχαρίου στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η γρηγοράδα στην γραμμή κρούσης, αλλά μπορεί να κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτο το παιχνίδι της ομάδας μας, αφού είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έδειξε επίσης ότι μπορεί να έχει καλή σχέση και με τα αντίπαλα δίχτυα.