Home TOP NEWS Από βδομάδας τελικά οι αποφάσεις για τα γήπεδα

Από βδομάδας τελικά οι αποφάσεις για τα γήπεδα


Ακυρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της offsite η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (29/9).  

Παρόλο που αρχικά είχε λεχθεί πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιείτο υπό την προεδρία της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, τελικά αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα και θα διεξαχθεί στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως έγραψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η Offsite, ενώπιον του Υπουργικού αναμένεται να βρεθούν ξανά τα μέτρα για αναχαίτιση της πανδημίας.

Από την 6η αγωνιστική στα γήπεδα με PCR οι ανεμβολίαστοι;

Μεταξύ άλλων, το Υπουργικό αναμένεται να ανάψει πράσινο φως για την είσοδο ανεμβολίαστων στα γήπεδα με PCR τεστ 72 ωρών. Μετά από αυτή την εξέλιξη, σίγουρα και στην 5η αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ανεμβολίαστους. Αν εγκριθεί τελικά η εισήγηση του Υπουργού Υγείας, η αλλαγή που θα γίνει θα τεθεί σε ισχύ από την 6η αγωνιστική στις 16 Οκτωβρίου, μετά και από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τις Εθνικές.

Άκυρο για άλλες χαλαρώσεις…

Υψηλόβαθμη πηγή του υπουργείου Υγείας ερωτηθείς από την Offsite εάν θα υπάρξουν κι άλλες χαλαρώσεις απάντησε αρνητικά.

Συγκεκριμένα όπως μας λέχθηκε, πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις σε ό,τι αφορά τις χαλαρώσεις.

«Παρακολουθούμε τους επιδημιολογικούς δείκτες καθημερινά. Είναι προτιμότερο να παραμείνουν για ακόμα λίγο τα μέτρα που είναι σε ισχύ για να μπορέσουμε να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς lockdown όπως είχαμε πέρυσι, αυτός είναι ο στόχος», τόνισε η υψηλόβαθμη πηγή.

Πηγή: Offsite