Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Απόψεις φιλάθλων: Σοβαρότητα…

Απόψεις φιλάθλων: Σοβαρότητα…

Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τις επιτυχίες της ομάδας μας την εξαιρετική προσπάθεια όλων, της διοίκησης του τεχνικού επιτελείου και των παικτών. Κάθε απόφαση από τον προπονητή είναι σεβαστή, δεν έχουμε λογο εμεις στο ποίος είναι καλύτερος η πιο έτοιμος να παίζει στην οποιαδήποτε θέση.


Όταν άλλωστε έχουν αποδείξει όλοι ένα σεβαστό εργο μεσα από τις πράξεις τους. Βλέπουμε την ομάδα μας να μεγαλώνει να αποκτά χαρακτήρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να έχει στο ροστερ της Κυπριακά διαμάντια που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να γίνουν καλύτεροι.

Βλέπουμε ομάδα με σκοπό και στόχους με συνέχεια και χαρακτήρα νικητή. Δυστυχώς όμως η ευτυχώς, εμείς οι υπόλοιποι λογο του υψηλού πηχη που έθεσε η ομάδα ερχόμαστε και “κρίνουμε” κάποια πράγματα που βλέπουμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι χρήζουν άμεσης βελτίωσης… Πολύ σωστά τοποθετήθηκε το omonoianews.com όσον αφορά τα στημένα, κερδίζουμε φάουλ και κόρνερ και φτάσαμε στο σημείο να αλλάζουμε κανάλι.

Όλες οι ομάδες του πλανήτη κερδίζουν παιχνίδια από στημένες φάσεις. Ομάδες πολύ αδύνατες έχουν κερδίσει μεγαθήρια από ένα φάουλ η ένα κόρνερ. Εμείς όταν κερδίσουμε στημένο απλα μας δίνετε η εντύπωση ότι οι παίχτες μας είναι σε προπόνηση και δοκιμάζουν πραματα και παίρνουν το όλο θέμα στο αστείο. Αυτό δεν είναι δείγμα μεγάλης ομάδας. Το δεύτερο σημείο είναι ότι κανένας και τίποτα δεν είναι πάνω από την ομάδα. Μόνο ο Κριστιανο Ροναλντο έχει βρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ προσωπικών ρεκορ και ομαδικής δουλειάς .

Οι νεαροι μας είναι αξιέπαινοι για την δουλειά τους και το τι προσφέρουν στην ομάδα! Όμως κάποιος πρέπει να τους θυμίσει ότι τα προσωπικά ρεκορ και η ανέλιξη τους σαν ποδοσφαιριστές έρχεται μέσα από το σύνολο και όταν δείχνουν σεβασμό σε αυτό. Είναι σεβαστό να προσπαθούν να πάρουν πάνω τους προσπάθειες για να φανούν και να ανεβάσουν την ποδοσφαιρική τους αξία, όμως αυτό πρέπει να φτάνει μέχρι του σημείου που δεν βλάπτει την ομάδα.

Δεν γίνετε ο Κακούλλης ή ο κάθε Κακούλλης να μην δίνει την μπάλα δίπλα για να σκοράρει ο Ζαχαρίου που είναι μόνος του, ή να προσπαθεί να “τρυπήσει” τους παίχτες να περάσει από μέσα τους για να κάνει αυτό που θέλει γιατί θέλει να φανεί και δεν είναι μόνο το εψεσινο παιχνίδι.

Επισης πρέπει να καταλάβουν ότι με αυτό τον τρόπο αδικούν τον εαυτό τους γιατί είναι πολύ καλύτερη από αυτό που δείχνουν.