Home TOP NEWS Δημητρίου: “Eίναι μια σημαντική επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ανυπομονούμε για την έναρξη...

Δημητρίου: “Eίναι μια σημαντική επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ανυπομονούμε για την έναρξη αυτών των αγωνιστικών υποχρεώσεων”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ λίγο πριν από την αναχώρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Καζακστάν, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο την Καϊράτ Αλαμτί για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.


Οι τοποθετήσεις του:

Για τον στόχο στην Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στην φάση των ομίλων: «»Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε Ευρωπαϊκό όμιλο, αυτή είναι μια σημαντική επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ κι ανυπομονούμε για την έναρξη αυτών των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ξεκινάμε εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που έκανε κι αυτή την δική της υπέρβαση και παίζει σε Ευρωπαϊκό όμιλο, αναμένουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, ασφαλώς η ΟΜΟΝΟΙΑ όποτε αγωνίζεται παίζει για τη νίκη, όμως αντιλαμβάνεστε ότι σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν διάφορες ιδιαιτερότητες ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, όμως θεωρούμε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να πάρει το ζητούμενο και να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας στο Europa Conference League».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Τα αγωνιστικά νέα είναι γνωστά. Από εκεί και πέρα ο προπονητής θα δει τους ποδοσφαιριστές και στην σημερινή τελευταία προπόνηση κι ανάλογα θα αποφασίσει για τα πλάνα του».

Μια νίκη απέναντι στην Καϊράτ ίσως βοηθήσει και στο πρωτάθλημα ως απάντηση για την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ; «Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για απαντήσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δείξει τις δυνατότητες της, είναι η πρωταθλήτρια, δεν έχει ανάγκη, ούτε χρειάζεται να απαντήσει σε οποιονδήποτε, ήταν ένα αποτέλεσμα στην πρεμιέρα που ασφαλώς μας στεναχώρησε. Από εκεί και πέρα είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα, δεν είναι σπριντ 100μέτρων, είναι η απόσταση πολύ μεγάλη, τώρα έχουμε ξεκινήσει και πιστεύουμε στην ομάδα και στο ρόστερ ότι θα μπορέσουμε στο τέλος της ημέρας να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».