Home TOP NEWS Έχει πράγματα να διορθώσει ο κόουτς!

Έχει πράγματα να διορθώσει ο κόουτς!

Από τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Δόξα, είναι γεγονός ότι το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι μόνο το αποτέλεσμα και τους πρώτους τρεις κερδισμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεγονός ότι, για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε κάποιες τρανταχτές αδυνάμιες τις οποίες καλείται να διορθώσει έτσι ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε την ομάδα που βλέπαμε τις προηγουμένες σεζόν, με την άμυνα “ατσάλι” και τους εξαιρετικούς αυτοματισμούς.

Το ξέρει πως έχει πολλά να διορθώσει ο Χένινγκ Μπεργκ τις επόμενες μέρες και πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο FC. Ακολουθεί ένα γεμάτο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη και πρέπει η ομάδα μας να αρχίσει να βρίσκει σιγά – σιγά ρυθμό.

Ένα από τα προβλήματα της ομάδας μας αφορά την συγκέντρωση και τα ατομικά λάθη, τα οποία αν περιοριστούν, θα απλοποιηθεί το έργο του προπονητή.

Πάντως ο Νορβηγός κόουτς μέσα σε αυτό το διάστημα και μέχρι τον επόμενο αγώνα θα επιδιώξει να διορθώσει τακτικά αρκετά πράγματα και για να το καταφέρει χρειάζεται το 100% των παικτών του.