Home TOP NEWS Ενέργεια, πάθος, δύναμη, ταχύτητα… και διάρκεια για να έρθει η νίκη

Ενέργεια, πάθος, δύναμη, ταχύτητα… και διάρκεια για να έρθει η νίκη


Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμενοι για έναν πολύ δύσκολο αγώνα το απόγευμα. Η Δόξα έρχεται στο ΓΣΠ γνωρίζοντας ότι δεν έχει κάτι να χάσει, θα παίξει σίγουρα για βαθμολογικό κέρδος και από τη στιγμή που έδειξε πως είναι ομάδα με δυνατότητες, θα χρειαστεί να κάνουμε κι εμείς έναν αγώνα με την απόδοση μας να κυμανθεί σε ψηλό επίπεδο.

Απαράιτητο συστατικό για να φύγουμε από το γήπεδο νικητές είναι η αποτελεσματικότητα. Πολύ πιθανόν να επανέλθει στην αρχική εντεκάδα ο Μάρκο Τσέποβιτς ο οποίος θα πρέπει να αρχίσει ξανά να σκοράρει. Προϋποθέσεις για γκολ σίγουρα θα δημιουργήσουμε και θα πρέπει να είμαστε ουσιαστικοί.

Σε μερικές ώρες θα μάθουμε και την εντεκάδα που θα επιλέξει ο Χένινγκ Μπεργκ. Θα αλλάξει πράγματα σε σχέση  εμ τον αγώνα στο Καζακστάν και πρώτιστα αυτό που θέλει και ο ίδιος ο Νορβηγός να δει από τους παίκτες του, είναι να βγάλουν στο γήπεδο ενέργεια, να βάλουν πάθος και δύναμη, να παίξουν έξυπνα και με ταχύτητα.

Η αναγκαιότητα της νίκης είναι μεγάλη, όλοι το γνωρίζουν εντός της ομάδας και περιμένουμε να το επιβεβαιώσουν μέσα και από την παρουσία τους.