Home TOP NEWS Επικεντρωμένη στο παιχνίδι με την Πάφο η ομάδα

Επικεντρωμένη στο παιχνίδι με την Πάφο η ομάδα

Το πρώτο τρίποντο για την ομάδα μας ήρθε με τη δύσκολη νίκη επί της Δόξας, έφερε τους πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα που ουσιαστικά θα παίξουν τον δικό τους ρόλο για να αποφόρτισουν τους ποδοσφαιριστές από την πίεση του αρνητικού αποτελέσματος του αγώνα με την ΑΕΚ.


Πλέον άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν στρέψει την προσοχή και έχουν επικεντρωθεί στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι, που είναι με την Πάφος FC το οποίο θα γίνει το βράδυ (19:00) της Κυριακής στο ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο που λειτουργεί εντός των τεσσάρων γραμμών και να αρχίσει να είναι πιο αποτελεσματική απέναντι σε ομάδες που παίζουν με κλειστές άμυνες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ επίσης καλείται να δουλέψει στο να μην δίνει μπάλα και χώρο στον αντίπαλο και να αρχίσει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα και να απλώνεται σε όλο το γήπεδο. Φυσικά άλλο ένα στοιχείο που χρήζει βελτίωσης ενόψει Πάφου είναι στη δημιουργία, αλλά και στο τέλειωμα των φάσεων. Πρέπει η ομάδα να καταφέρνει όταν έχει την κατοχή της μπάλας να ολοκληρώνει με σωστές επιθέσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, από το παιχνίδι με την Πάφο FC θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιόρντι Γκόμεθ, ενώ ο Παπουλής όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του Μπεργκ. Οι Κούσουλος, Μιξ Ντίσκερουντ δεν θα προλάβουν, όπως επίσης και ο Μποτεάκ ο οποίος άρχισε να ανεβάζει στροφές και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.