Home TOP NEWS Γεμάτος ο Σεπτέμβρης με συνεχόμενα παιχνίδια

Γεμάτος ο Σεπτέμβρης με συνεχόμενα παιχνίδια

Ο Σεπτέμβρης για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ένας δύσκολος και βαρυφορτωμένος μήνας όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αυτό πλέον αποτυπώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο και στην πράξη με τους ορισμούς των αγώνων σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.


Η ομάδα μας την Τετάρτη (15/9) θα πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την Καϊράτ Αλμάτι στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa Conference League με στόχο να μπει με το “δεξί” στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Με την επιστροφή στην Κύπρο, οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρουν μερικές ανάσες και ακολούθως την Δευτέρα (20/9) θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Δόξα Κατωκοπιάς. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το Κυριακή (26/9) η εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο FC.

Η ομάδα μας ακολούθως θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ για την 2η αγωνιστική του Conference League την Καραμπάχ, παιχνίδι το οποίο θα γίνει την Πέμπτη (30/9), ενώ το δύσκολο και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας μας θα κλείσει με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (2/10)

Συνεπώς από την στιγμή που το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις επόμενες μέρες θα είναι αρκετά βαρυφορτωμένο, όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα κληθούν στα συνεχόμενα ματς που θα δώσουν να δείξουν την απαιτούμενη συνέπεια, προσοχή και αποφασιστικότητα έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να κάνει ποδαρικό στον όμιλο της και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.