Home TOP NEWS H προσπάθεια για το 22ο αρχίζει εκεί που «κλείδωσε» το 21ο

H προσπάθεια για το 22ο αρχίζει εκεί που «κλείδωσε» το 21ο


Στη μάχη για τη διεκδίκηση του 22ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, ρίχνεται αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν δύσκολο να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του Κυπριακού ποδοσφαίρου, θα ειναι ακόμη πιο δύσκολο να παραμείνουμε εκεί.

Η φετινή προσπάθεια αρχίζει στο σημείο όπου πέρσι κλειδώσαμε και μαθηματικά τον τίτλο. Η ΑΕΚ «Αρένα» αναμένεται ότι αύριο θα γεμίσει για να υποδεχθεί ένα μεγάλο παιχνίδι. Αν και είμαστε ακόμα στην αρχή, είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε θετικά αυτή μας την προσπάθεια μας.

Έκανε πολλές μεταγραφές η ομάδα της Λάρνακας, δύο εξ αυτών ήταν οι Τιάγκο και Ντάρμπισάιρ, δεν ξεκίνησε καλά την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα στη Λάρνακα και αύριο θα είναι για αυτήν ένα μεγάλο στοίχημα. Να επιβεβαιώσει πως θέλει φέτος να πρωταγωνιστήσει.

Εμείς από την πλευρά μας πάμε στην «Αρένα» μόνο για τη νίκη, έχουμε κάποιες σημαντικές απουσίες όμως επικρατεί αισιοδοξία και πίστη πως θα τα καταφέρουμε.

Μετά τη διακοπή αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα και θέλουμε σε αυτόν τον αγώνα να κτίσουμε δυναμική ενόψει της συνέχειας.