Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hμίχρονο 0-0: Ισοδύναμο παιχνίδι, η Δόξα τις μεγαλές φάσεις

Hμίχρονο 0-0: Ισοδύναμο παιχνίδι, η Δόξα τις μεγαλές φάσεις


Έκανε δυναμικό ξεκίνημα στο παιχνίδι η ομάδα βγάζοντας πιέσεις ψηλά και θέλοντας από την αρχή να επιβληθεί στο γήπεδο.  Τα κατάφερε μέχρι ενός σημείου όμως η Δόξα άρχισε σιγά σιγά να φέρνει το ματς σε ισορροπία και να δείχνει περισσότερο διεκδικητική.  Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε γεννικές γραμμές ισοδύναμο όμως ήταν η Δόξα αυτή που είχε τις μεγάλες φάσεις.

Κρατούμε λίγο περισσότερο τη μπάλα όμως δεν μπορούμε να γίνουμε ουσιαστικοί στις επιθέσεις μας.

 

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Η πρώτη φάση ήρθε στο 8ο λεπτό. Ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, την κεφαλιά έπιασε ο Τσέποβιτς φέρνοντας τη μπάλα στο κέντρο, ο Λέτσιακς έκανε δεύτερη κεφαλιά από κοντά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 10ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε καθετα στον Ζαχαρίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε γύρισμα προς τα πίσω όμως δεν υπήρξε συμπαίκτης για να τελειώσει τη φάση.

Στο 15ο λεπτό ο Γιούστε έστειλε μπαλιά στον Ιγιάγι ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και από πλάγια θέση γύρισε προς τα πίσω όμως πρόλαβε αμυντικός να διώξει σε κόρνερ.

Στο 17ο λεπτό η Δόξα σκόραρε με τον Σαντίκ. Η μπαλιά στον Τραϊτσέφκσι δεν ανακόπηκε αφού ο Λέτσιακς έπεσε στο έδαφος, βγήκε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Σαντίκ ο οποίος πλάσαρε και σκόραρε. Η φάση εξετάστηκε από στο VAR και δώθηκε οφσάιντ ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο μαρκάρισμα του Λέτσιακς.

Στο 22ο λεπτο ο Ασαμόα πήρε μπάλα από το κέντρο, ανέβηκε μέχρι την περιοχή μας και έκανε ένα σουτ άστοχο.

Στο 27ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πήγαινε μέσα όμως ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε νέα κόρνερ.

Στο 28ο λεπτό ο Ζαχαρίου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γιούστε πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο32ο λεπτό η Δόξα ανέβηκε από αριστερά, βγήκε μπαλιά και πετάχτηκε ο Σαντίκ στην πορεία της μπάλας, απέκρουσε αρχικά ο Φαμπιάνο όμως η μπάλα έμεινε στη γραμμή, ο Χούμποτσαν παρολίγο να τη βάλει μέσα όμως κατάφερε τελευταία στιγμή να απομακρίνει με τη μπάλα να περνάει σχεδόν ολόκληρη τη γραμμή. Ήταν φάση που ελέγχθηκε και από το VAR.

Στο 39ο λεπτό ο Μπραλίτζε έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 42ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε μπάσιμο στην περιοχή, κράτησε περισσότερο τη μπάλα ενώ θα  πορούσε να τελείωνε μόνος της φάση.

Στο 44ο λεπτό ο Γκόμεθ κέρδισε φάουλ στα όρια της αντίπαλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Τσέποβιτς απευθείας όμως ο Σισκόφσκι ήταν σε ετοιμότητα. Ήταν πολ΄΄υ καλή η εκτέλεση του Σέρβου.